Tvättbokningssystem

Bokar du tvättid genom bokningstavla eller på papper? Söker din bostadsrättsförening ett modernt bokningssystem för er tvättstuga?

Bokningssystem för tvättstuga och tvättmaskin

Med vårt bokningssystem för tvättbokning kan din bostadsrättsförening hantera bokning av tvättid digitalt. Styrelsen kan skräddarsy inställningar till just din förening. Vare sig det gäller av tvättmaskin, tvättstuga eller tvättid. Begränsa antal öppna bokningar och antal dagar en boende i bostadsrättsföreningen kan boka tvättid i förväg.

Fördelar med tvättbokningssystem

Som styrelse finns det ständigt fler uppgifter än det finns tid. Använder ni HomePal bokningssystem för er tvättstuga har ni en sak mindre att grubbla över. Kontakta oss nu för mer information eller se här för priser!

> Administrera systemet genom webbportal och applikation till iOS och Android.
> Anpassa tider och reglera antal pågående bokningar enligt er förenings behov.

Boka tvättid i bostadsrättsförening

Att jäkta upp och nedför trappor blir tröttsamt illa kvickt. Om din bostadsrättsförening i dagsläget saknar en digital lösning lär du känna igen scenariot. Det tar plötsligt mer tid att boka tvättiden än själva tvättandet!

Som medlem i föreningen har du flera fördelar då din förening använder vårt bokningssystem. Tipsa oss så tar vi kontakt med din styrelse!

Hur bokar jag utan dator eller smartphone?

För att göra det enklare för alla att boka tvättid har vi tagit fram en telefontjänst som går att ringa dygnet runt för att boka tvättid! Detta håller nere kostnaderna och gör det enklare än någonsin att boka tvättid för alla. Läs mer om telefontjänsten och varför vi inte erbjuder en digital bokningsplatta här.

Ej övertygad? Digitalt är prisvärt! Se priset för din bostadsrättsförening här!

I HomePal Fastighetssystem finns fler tjänster. Ta en titt nedan för mer information!